Som vi – och ni – har längtat. Den otroligt populära KLA® NC Aqua Futura är äntligen i Sverige och på Målvaktens.se!

Vi är mycket glada över att kunna meddela att vi har ytterligare en ny modell från KLA på plats. Det är den i Norge väldigt populära KLA® NC Aqua Futura som nu finns hos oss. Från och med måndag 28 september går den att klicka hem på Målvaktens.se.

Kai Lennart Alnes, grundare av KLA och också i nyckelroll bakom framtagandet av samtliga av målvaktshandskarna, om KLA® NC Aqua Futura:

“Detta är en modell som utvecklats av FK Haugesunds elitmålvakter och målvaktsteam i samarbete med KLA. Handsken är gjord med optimal passform och den bästa latexen, för att kunna användas av elitmålvakter i krävande förhållanden och i alla typer av väder”

FK Haugesund spelar i den norska högstaligan och spelade i Europa League så sent som 2019. Där slogs de ut av PSV, men lyckades på hemmaplan spela oavgjort. 

TILL PRODUKTEN!