Lovisa Koss, en del av Team KLA på Målvaktens.se, bytte inför den här säsongen till IF Brommapojkarna. Efter en längre försäsong även i år har nu serien verkligen tuggat igång på allvar.

– Fotbollslivet känns bra. Jag har fått en vardag som fungerar runt omkring fotbollen vilket är viktigt för att det ska fungera. Det behöver fungera på alla plan för att man även ska må bra.

Det blev som sagt en lång försäsong på grund av att seriestarten tvingades skjutas upp i och med den rådande pandemin. Att sedan äntligen få komma igång var otroligt skönt, känner Lovisa Koss.

– Det känns himla kul att vara igång! Det var nog en av det tyngre försäsonger jag har haft gällande träning och att få ihop det med jobb. Så efter en tung men utvecklande försäsong var det himla roligt att komma in matchsäsong, säger Lovisa Koss.

Hur känns det så här långt i BP?

– Ja, ny klubb för i år och jag trivs jättebra med gruppen. Det är ett härligt gäng med mycket kvalité. Vårt mål som vi satte innan säsongen är att hamna topp tre i Elitettan, vilket vi fortsätter jobba mot även om vi haft en annan start än vad vi hoppades på.

Vad har du satt för egna mål med säsongen?

– Mina egna mål är att få spela så många matcher som möjligt. Men även att utveckla mitt luftspel samt spelet med fötterna.

Vilken handske kör du med just nu?

– Jag kör just nu med KLA® NC SBR Contact, och jag gillar de handskarna starkt! De sitter bra på handen och har ett riktigt bra grepp!

Vi tackar Lovisa Koss för pratstunden och önskar henne och IF Brommapojkarna en fortsatt fin säsong!