Visar 1–12 av 46 resultat

 • Glove Glu AQUAgrip

  Nyhet!

  Glove Glu AQUAgrip

  249 kr

  Glove Glu AQUAgrip är en spray skapad för att förbättra greppet på dina målvaktshandskar i blöta väderförhållanden. Ta kontroll över hala fotbollar!

  Handla
 • Coordination Ladder

  Nyhet!

  Coordination Ladder

  389 kr

  Med vår Coordination Ladder kan du förbättra såväl löpteknik som din koordinationsförmåga. 14 stegpinnar, sex meter lång och passar perfekt på valfritt underlag.

  Handla
 • Stop 'Em Smelling Spray

  Nyhet!

  Stop ‘Em Smelling Spray

  109 kr

  Den här sprayen från Glove Glu är en organisk vätska skapad för att dölja och ta bort lukter från din sportutrustning. Processen är 100 % naturlig!

  Handla
 • KLA® NC SBR Sprite Premium

  1 199 kr

  KLA® NC SBR Sprite Premium är målvaktshandskarnas målvaktshandske. Den här premiummodellen har KLA® arbetat med under en lång tid och utvecklat tillsammans med elitmålvakterna i Team KLA, kunder och produktutvecklare.

  Handla
 • AB1 RF Undici Protekt Pro

  989 kr

  AB1 RF Undici Protekt Pro bärs av, och är framtagen tillsammans med, Manchester Uniteds målvakt Tom Heaton och är utrustad med det fasta fingerskyddet, Finger Protection.

  Handla
 • KLA® RF Nordic Quartz

  899 kr

  Låt oss presentera den ultimata vinterhandsken KLA® RF Nordic Quartz. Speciellt framtagen för kalla och blöta förhållanden – utrustad med ullfleece.


  Handla
 • KLA® RF Nordic Quartz Jr

  595 kr

  Låt oss presentera den ultimata vinterhandsken KLA® RF Nordic Quartz Jr. Speciellt framtagen för kalla och blöta förhållanden – utrustad med ullfleece.


   

  Handla
 • KLA® NHC SBR Nadiya

  979 kr

  KLA® NHC SBR Nadiya är sydd med Negative Hybrid Cut-teknologi, vilket betyder att det är en handske som sitter något tajtare på handen och ger en komfortabel passform. Den är utrustad med en nyutvecklad 4 mm White Giga latexskum i handflatan och runt fingrarna, som har en imponerande prestanda tack vare dess naturligt mjuka egenskaper.

  Handla
 • AB1 RF Undici Protekt Pro Jr

  839 kr

  AB1 RF Undici Protekt Pro Jr är framtagen tillsammans med Manchester Uniteds målvakt Tom Heaton och är utrustad med det fasta fingerskyddet, Finger Protection.

  Handla

Fotboll

Människor har spelat fotboll på många olika sätt genom alla tider. Men den moderna formen av fotbollen kom faktiskt till först på 1800-talet i England. Målvakten har alltid på något sätt varit en del av sporten, men det är faktiskt först på senare tid som dess roll i spelet blivit allt mer tydlig. Faktum är att när den engelska fotbollsunionen 1863 skrev sin regelsamling nämndes inte målvakten överhuvudtaget. Därför är det tydligt att mycket hänt under modern tid, och det har skapat den målvakt vi idag ser på fotbollsplanerna. Den målvakt som nuförtiden är oersättlig för ett lag.

Målvakten ska göra allt i sin makt för att hålla tätt och rädda motståndarlagets skott. Dessutom styra sin backlinje och delta i uppspelen.