Bild på Angel Mukasa.

Nu kör vi försäsongskollen med vår ambassadör Angel Mukasa i FC Rosengård. Hon laddar inför en ny spännande säsong i OBOS Damallsvenskan.

Hur är din känsla för egen del så här långt in på året?

– Jag har en superbra känsla så här långt. Jag tränar på bra och utvecklas mer och mer för varje dag som går!

Hur summerar du er försäsong så här långt?

– Försäsongen har varit väldigt lärorik för vår del. Förra säsongen slutade inte där vi ville så nu måste ta vara på den tiden vi har för att sätta saker på plats som kommer vara avgörande för säsongen 2024.

Vad är dina tankar/förhoppningar om säsongen 2024?

– Jag hoppas att 2024 blir en säsong av stora steg. Att vi som klubb tar ett stort steg framåt för att nå tillbaka till den nivån som vi är kända för. Att jag som spelare ska ta nästa steg i min utveckling och karriär för att nå högre höjder.

Bilden: Angel Mukasa i ett par KLA® NC SBR Sprite Premium.