KLA® RF QUARTZ+ GREEN

Vårt mål

Målvaktens.se ska sälja utrustning till den medvetna målvakten. Idén är att täcka det behov som finns och sätta målvakten i fokus. Stor kunskap och de bästa produkterna ska få kunderna att se Målvaktens.se som det självklara valet.

Vi sätter alltid målvakten som nummer ett!

“Det var väldigt lätt och smidigt utan strul med leverans och betalning. Hög kvalitet på handskarna”

– Kundrecension

“Snabbt och enkelt och leverans dagen efter.
Kanon!”

– Kundrecension

“M Y C K E T SJUUUUK SNABB LEVERANS!!!!
REKOMMENDERAR STARKT.
KLA handskar är riktigt bra om man sköter dom med att tvätta dom m.m.
Handskarna är mjuka inuti och sitter skönt och tajt runt fingrarna och sitter skönt på handen. Ni kommer inte bli besvikna.
Älskar KLA handskar.”

– Kundrecension

Varför välja Målvaktens?

Fri frakt

Vi erbjuder alltid fri frakt för köp över 499 SEK och fria returer när du beställer hos oss. 

Snabba leveranser

Vi arbetar alltid för att leverera så snabbt som möjligt till dig. Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar.

Produkter vi tror på

Samtliga produkter vi erbjuder har både vi och professionella målvakter fått vara med och ta fram. Vi vill enbart erbjuda produkter av högsta kvalitet till dig som kund.

Vad vi tror på

KLA® NC QUARTZ GREY

Kvalitet

På Målvaktens.se hittar du bara produkter som både vi själva och andra målvakter testat och tror stenhårt på. För oss är det viktigt att du som kund ska kunna lita på att det du beställer håller yttersta kvalité. Följ oss gärna på Facebook, Instagram och Twitter för ständig uppdatering om oss och våra produkter.

Kunnighet
På Målvaktens.se ska du förutom att hitta de produkterna som du är ute efter också kunna få precis den hjälp och de tips som just du behöver. Till alla produkter har vi samlat ihop mängder av viktig information om material, förmåga och så vidare. Vi har även en helt egen handskguide som du kan spana in inför ditt köp av målvaktshandskar. Dessutom finns vi alltid tillgängliga för dig, oavsett om det handlar om chatt, mejl eller via telefon.

KLA® NC SBR Contact
KLA® RF QUARTZ ORANGE

Enkelhet

Att beställa på Målvaktens.se ska vara både smidigt och simpelt för dig som kund, och du ska alltid kunna hitta all den information du behöver. Dessutom tycker vi att det är otroligt viktigt att vara snabba med våra leveranser – eftersom vi vet att man som målvakt kan behöva sina nya produkter väldigt omgående.

Vi samarbetar med:

Sharespine