Robin Wallinder i Örgryte IS

Vi är idag mycket glada över att kunna välkomna Örgryte IS-målvakten Robin Wallinder, 22, in i värmen på Målvaktens.se. Målvakten kliver in som ambassadör för oss och som en del i Team KLA.

– Det ska bli väldigt spännande och roligt, och jag ser väldigt mycket fram emot att arbeta med alla på Målvaktens.se, säger han.

Berätta lite om dig själv!

– Jag har spelat fotboll på en seriös nivå sedan jag var 15. Sedan har jag gått genom akademierna, fick gå till Ljungskile SK och var där i två år varav ett år var i Superettan. Därefter gick jag i fjol till Örgryte IS och kommer även tillhöra dem det här året, säger Robin Wallinder.

Hur skulle du beskriva dig själv som målvakt?

– Som målvakt är en av mina styrkor att jag är orädd, och att läsa av och rädda skott.

Vad är målet med 2022?

– Mitt mål för säsongen 2022 är att få så mycket speltid som möjligt och förhoppningsvis utvecklas som målvakt.