Fredagsövningen med NWG

Varje fredag publicerar vi, i samarbete med New Wave Goalkeeping (NWG) Fredagsövningen med NWG på vår Instragram. Ett träningsklipp med målet att helt enkelt ge tips och inspiration till dig eller din målvaktstränare.

Martin Andersson är målvaktstränaren som ligger bakom New Wave Goalkeeping, NWG. Det svenska märket NWG har också egna målvaktshandskar som vi säljer exklusivt på Målvaktens.se. Spana in NWG NC TGO-99 Black här – och NWG NC TGO-99 White här!

Tillsammans med Martin och NWG kör vi på vår Instagram, @malvaktens, ett koncept vi kallar “Fredagsövningen med NWG”. Varje fredag publicerar vi där en inspelad målvaktsövning med målet att inspirera till träning och variation. Följer du oss där?

Ett tips är att klicka på den lilla flaggsymbolen vid inläggen som innehåller övningar du tycker verkar intressanta, för då sparas inlägget i en samling för dig.

Till Målvaktens Instagram