Vi är idag mycket glada över att kunna välkomna dig till nya Målvaktens.se!

Det har varit en fantastisk tid ihop med er alla sedan vi öppnade upp portarna för lite mer än ett halvår sedan. Den 29 februari, närmare bestämt. Intresset redan under öppningsdagen var långt mycket större än vad vi vågat hoppats på. Det var en riktig explosion på skottdagen, passande nog.

Vår vision var och är lika tydlig som enkel: Vi vill sätta målvakten i fokus.

Nu känner vi att det är dags att accelerera vidare och det med en mycket mer kraftfull sajt. Målvaktens.se och dess innehåll ska på alla sätt och vis visa upp den kvalitet vi erbjuder dig som målvakt – men också klara alla utmaningar som dyker upp därtill.

Bakom nya Målvaktens.se ligger hårt jobb – och därför är vi nu både glada och spända kring att få visa upp den för just dig. Du ska känna dig mycket varmt välkommen!

Nu kör vi!

Till våra produkter!