Lamin Sarr, Malmö FF

Stortalangen Lamin Sarr, 19, från Malmö FF är ny ambassadör på Målvaktens.se och #TeamKLA!⠀

Lamin Sarr har i år tagit enorma kliv och har bland annat fått chansen att sitta på bänken under flera av MFF:s matcher i Europa League. Därmed är vi på Målvaktens.se mycket glada över att få med stortalangen på den här resan.⠀

Vi fick oss också en pratstund med Lamin Sarr, som alltså till vardags spelar för Malmö FF.⠀

– Jag tycker att det här känns skitbra och det är jätteintressant. Målvaktens och KLA håller verkligen på att etablera sig riktigt ordentligt i Sverige, och det känns kul att vara med på den resan framåt som ambassadör.⠀

Hur skulle du beskriva dig som målvakt?⠀

– Jag skulle säga att jag är väldigt atletiskt och explosiv. Sedan tar jag kommando i mitt straffområde. Vidare har jag även väldigt bra fötter, mycket tack vare att jag var utespelare fram tills att jag var tolv år gammal.⠀

Favoriten bland handskarna från KLA på Målvaktens.se är just nu KLA® NC Aqua Futura, berättar Lamin Sarr.⠀

– Då skulle jag säga KLA® NC Aqua Futura. Den kör jag med just nu och trivs skitbra med den. Det är en handske som sitter fantastiskt bra och just att det är aqua så anpassar den sig väldigt bra i våta förhållanden.