Föreningspartner Degerfors IF

Målvaktens.se är mycket glada över att kunna presentera nyheten “Föreningspartner”. En smidig – och prisvärd – möjlighet för er förening och er förenings målvakter. Man får ett eget inlogg inne på Målvaktens.se, priser enligt överenskommelse och det viktigaste av allt; en helt egen kontaktperson hos Målvaktens.se som finns till för att hjälpa till med vad som än behövs.

Degerfors IF har under 2020 års succésäsong i Superettan varit föreningspartner med Målvaktens.se – och A-lagets målvaktstränare Jonas Skyllkvist beskriver samarbetet så här:

– Det har verkligen fungerat hur bra som helst. Snabb leverans, bra priser och målvaktshandskar som är över all förväntan enligt våra målvakter. Att vara föreningspartner med Målvaktens har slagit väl ut med både samarbetet oss emellan och med de produkter som de levererar. Något som jag också uppskattat väldigt mycket är att Målvaktens har varit duktiga på att uppdatera när nyheter är på väg in. Allt som allt har det fungerat jättebra, säger Jonas och lägger också till:

– Oerhört snabb leverans är det också, så man behöver därför inte känna någon stress kring beställningarna.

Vad tycker du och målvakterna i Degerfors om handskarna från Målvaktens.se?

– Alla våra målvakter är jättenöjda med handskarna. Just nu är KLA® NC Aqua Futura favoriten hos de flesta. Även KLA® NC SBR Contact är väldigt populär här.

LÄS MER HÄR: Bli föreningspartner med Målvaktens.se