Lamin Sarr i Torns IF

Lamin Sarr, ambassadör för Målvaktens.se och en del av #TeamKLA, har blivit uttagen till Gambias kommande landslagssamling.

– Jag fick beskedet för ungefär två veckor sedan, men då var det inte helt säkerställt att jag skulle med. Det blev helt spikat och klart bara för några dagar sedan. Det kändes såklart otroligt bra och samtidigt kul, för det är inte varje dag man får chansen att åka och representera sitt A-landslag som man har påbrå ifrån, säger Lamin Sarr till Målvaktens.se.

Vad väntar dig nu?

– Nu väntar ett 13-dagarsläger där det kommer vara både träningar och matcher, så det är kul och få kunna resa till Turkiet på detta läger.

Motståndet i matcherna som Gambia har på schemat kommer Niger, Togo och Kosovo stå för.

– Jag hoppas kunna åka ner lära känna de andra spelarna, och såklart också få känna på en match i den gambianska matchtröjan.

Hur är känslan inför en sådan här stor möjlighet och upplevelse?

– Det här är en otroligt bra möjlighet och jag har en jättebra känsla. Då man var yngre trodde man alltid att man skulle spela i den blågula tröjan. Men nu blev det inte så och det är kul att man får en annan möjlighet, avslutar han.