Black Week
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Årets BLACK WEEK är nu avslutat!
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Snurra hjulet för din vinst!

Black Week på Målvaktens.se

Black Week är här! Fira årets stora shoppingdag, Black Friday, hela veckan lång tillsammans med Målvaktens.se. Vi har i år valt att ge alla våra kunder chansen att snurra hem sitt personliga erbjudande i form av pengar att använda till sin nästa beställning.

Du har hela veckan på dig att snurra hjulet – men det är maximalt en gång per person som gäller. Så missa inte din chans! Genom att snurra hjulet kan du nämligen vinna upp till 500 kronor att använda på din kommande beställning hos oss. Och det vore inte helt fel, va?

Klicka här för att komma till vinstsnurran!

 • KLA® NC SBR CONTACT

  999 kr Handla
 • KLA® NC QUARTZ GREY

  999 kr Handla
 • KLA® RF GIGA 4

  829 kr Handla
 • Få kvar

  STIGHTS EVOLVE-MAN

  799 kr Handla

Våra varumärken:

Logga in för att spara dina ordrar:

Black Friday blev Black Week

Black Friday kommer ursprungligen från USA och är landets största shopping- och readag. Tillsammans med Cyber Monday tre dagar senare markerar det starten på julhandeln och många amerikaner börjar juldekorera och shoppa. Som ett resultat av dess storhet hos det amerikanska folket anammades detta koncept år 2013 i Sverige. Därför började även den svenska butiks- och e-handeln med erbjudanden denna dag. Och den uppmärksamhet som Black Friday fick i Sverige under 2013 resulterade i att försäljningen för näthandeln ökade med 100 procent jämfört med en vanlig fredag. Sedan, på senare år, har Black Friday i Sverige utvecklats vidare till Black Weekend och också Black Week.