TID KVAR PÅ ÅRETS BLACK WEEK

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder
Årets BLACK WEEK är nu avslutat!
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Målvaktshandskar

Utrustning

Snurra hjulet för din vinst!

Handla årets deals!

Utrustning

Snurra hjulet för din vinst!

Underställ till försäsongen

Självklara tillbehör

Fyll på med ny utrustning

Black Week på Målvaktens.se

Black Week är här! Fira årets stora shoppingdag, Black Friday, hela veckan lång tillsammans med Målvaktens.se. Vi har i år valt att ge alla våra kunder chansen att snurra hem sitt personliga erbjudande i form av pengar att använda till sin kommande beställning av målvaktshandskar.

Du har hela veckan på dig att snurra hjulet – men det är maximalt en gång per person som gäller. Så missa inte din chans!

Genom att snurra hjulet kan du nämligen vinna upp till 500 kronor att använda på din kommande beställning av målvaktshandskar hos oss. Och det vore inte helt fel, va?

Klicka här för att komma till vinstsnurran!

Vi kör dessutom Black Week-deals på all målvaktsutrustning hela veckan!

Våra varumärken:

Bli föreningspartner:

Logga in för att spara din beställning:

Black Friday blev Black Week

Black Friday kommer ursprungligen från USA och är landets största shopping- och readag. Tillsammans med Cyber Monday tre dagar senare markerar det starten på julhandeln och många amerikaner börjar juldekorera och shoppa. Som ett resultat av dess storhet hos det amerikanska folket anammades detta koncept år 2013 i Sverige. Därför började även den svenska butiks- och e-handeln med erbjudanden denna dag. Och den uppmärksamhet som Black Friday fick i Sverige under 2013 resulterade i att försäljningen för näthandeln ökade med 100 procent jämfört med en vanlig fredag. Sedan, på senare år, har Black Friday i Sverige utvecklats vidare till Black Weekend och också Black Week.