Anton Fagerström

Som en del av Försäsong 2021 har vi på Målvaktens kollat läget med våra #Team KLA-målvakter. Det är nu dags att prata med Anton Fagerström som kör vidare i Västerås SK.

Hur känns försäsong 2021?

– Jag tycker det går bra, jag har hållit mig skadefri och kunnat träna på bra. Just nu är det mycket fokus på att höja fysiken så får man slipa på smådetaljerna när det blir lite varmare. Jag har hunnit spela två matcher och det har känts rätt bra. Försäsongen har väl varit som dom flesta försäsonger, lite upp och lite ner! Vi har lyckats hålla oss ganska fria från skador så vi har kunnat träna på bra i kylan, säger Anton Fagerström.

Tävlingssäsongen närmar sig. Hur känns det?

– Det ska såklart bli väldigt kul. Svenska cupen är ju ett riktigt skönt avbrott i försäsongsträningen! Vi har en väldigt tuff grupp med Malmö, Halmstad och GAIS. Malmö borta i premiären är ju självklart en match som sticker ut lite extra.

Vilken handske har du kört mest med under försäsong 2021?

– Jag använder KLA® NC Quartz Grey, tycker det är en riktigt grym handske, avslutar Anton Fagerström.