Felix Jakobsson

Som en del av Försäsong 2021 har vi på Målvaktens kollat läget med våra #TeamKLA-målvakter. Näst på tur är Felix Jakobsson som är en del av allsvenska IFK Norrköping.

Hur känns försäsong 2021?

– Försäsongen går bra, man är ju i ett stadie där det är många och tuffa träningar. En kul period där man verkligen får pressa sig till max och visa vad man går för. Vi har grym målvaktsgrupp så man känner verkligen att man utvecklas varje dag. Samtidigt som de är många träningar så spelas de ju matcher också. Med Sylvia har vi mött Superettan-lag så de har varit kul att kunna prestera. Försäsongen för laget har varit jättebra. Nytt spelsätt som börjar sätta sig sen har vi även presterat på träningsmatcherna så det är roligt, säger Felix Jakobsson.

Tävlingssäsongen närmar sig. Hur mycket har du längtat?

– Amen hur mycket som helst. Man vill bara att matcherna ska börja gälla något och känna att man spelar om poäng. Det man ser fram emot mest är ju att få börja tävla på riktigt. Som den tävlingsmänniska man är så är det ju de bästa man vet.

Vilken handske har du kört mest med under försäsong 2021?

– Har varierat mellan KLA® NC SBR White Quartz och KLA® NC SBR Contact, säger Felix Jakobsson.