Lamin Sarr i Torns IF

Som en del av Försäsong 2021 har vi på Målvaktens kollat läget med våra #Team KLA-målvakter. Näst på tur är Lamin Sarr som inför den här säsongen har bytt Malmö FF mot Torns IF.

Hur känns försäsong 2021?

– Försäsongen kan alltid kännas lite seg för att man varit borta från fotbollen ett tag. Sen upplever jag det extra jobbigt som målvakt eftersom att det är kallt och det blir svårt att hålla händer och fingrar varma i och med kylan. Men annars känns allt bra med ny klubb och allt. Och försäsongen har varit bra, vi är ett bra gäng som får fart på det även om det är kallt ute, säger Lamin Sarr.

Tävlingssäsongen närmar sig. Hur känns det?

– Jag ser fram emot säsongen väldigt mycket eftersom att det är min första säsong som seniorspelare och det känns väldigt spännande. Ser fram emot seriespelet och att möta bra motstånd så man får testas och kan utvecklas.

Vilken handske har du kört mest med under försäsong 2021?

– Jag har kört allra mest med KLA® NC Quartz Grey under försäsongen.