Lovisa Koss

Som en del av Försäsong 2021 har vi på Målvaktens kollat läget med våra #Team KLA-målvakter. Nu har turen kommit till Lovisa Koss som inför den här säsongen skrev på för IF Brommapojkarna.

Hur känns försäsong 2021?

– Det går bra och roligt! Alltid kul att få lära känna nytt lag och nya människor. Även intressant och lärorikt att få ta del av nytt träningsupplägg och teori. Vi är inne i en ganska tung period så jag är ganska sliten just nu. Vi har kommit igång med träningsmatcherna, vilket känns kul att vara tillbaka i målet igen, säger Lovisa Koss.

Tävlingssäsongen närmar sig. Hur känns det?

– Jag är revanschsugen från förra året och ser verkligen fram emot en ny tävlingssäsong. Något som jag ser fram emot lite extra är när vi ska spela borta mot Morön eftersom den spelas i min hemstad, och såklart längtar jag också tills när publiken får stiga in på arenorna.

Vilken handske har du kört mest med under försäsong 2021?

– Jag har tränat och spelat med favorithandsken KLA® NC SBR Contact. Jag tycker den sitter jättebra på handen, har en väldigt bra passform för mig och dessutom är den väldigt skön med bra grepp, avslutar Lovisa Koss.