Felix Jakobsson Jönköpings Södra

Felix Jakobsson, en del av vårt Team KLA här på Målvaktens.se, är den här säsongen utlånad till Jönköpings Södra från IFK Norrköping. Vi har kollat läget med 22-åringen.

– Det är bara bra med mig! Fotbollslivet rullar på här i Jönköping och vi har en bra form nu så förhoppningsvis fortsätter vinsterna att trilla in. Vi är en bra målvaktsgrupp som pushar varandra varje dag till att bli bättre, säger Felix.

För tillfället huserar laget på en sjundeplats i Superettan – men med ett tydligt häng på den tajta toppstriden.

Felix kom till J-Södra inför den här säsongen och konkurrerar med rutinerade Frank Pettersson om platsen mellan stolparna

– Det har varit kul att komma till Jönköping och verkligen konkurrera om att få stå i Sveriges näst bästa liga. Varje match är så otroligt viktig så det är kul att få vara med på Jönköpings resa. Det har blivit en match för egen del som kändes väldigt bra, så förhoppningsvis får man fler chanser längre fram.

Man går nu in i säsongens sista tredjedel, och då blir varje match som en final inför fajten om topplaceringarna.

– Ja, det känns som att man måste vinna varje match nu för att inte tappa greppet om topp tre. Det är otroligt kul att vi är med där uppe och kommer fajtas in i de sista matcherna. Jag kommer gör allt jag kan på varje träning och varje dag för att hålla mig i bra form och fräsch så att när jag får chansen så ska jag ta den.

Vi säger tack för pratstunden och önskar såväl Felix som Jönköpings Södra stort lycka till under den fortsatta delen av säsongen.