Visar 1–18 av 37 resultat

 • Swivel Vision Training Goggles

  599 kr

  Ett riktigt bra synträningshjälpmedel som används av målvakter i en rad olika sporter. Ta ditt målvaktsspel till nästa nivå!

  Handla
 • Premium Glove Wash & Prepare

  169 kr

  Förbättra prestandan och förläng livslängden för dina målvaktshandskars latex samtidigt som du håller dem rena och luktfria.

  Den här tvättsprayen tar bort smuts från latexområdet på dina målvaktshandskar med hjälp av den exklusiva DirTECH-formeln. Formeln lyfter bort smutspartiklarna från latexen, förbättrar ytan och förbereder handskarna för en förbättrad kvalité och längre livslängd.

  Handla
 • BodyShield GK Leggings

  1 075 kr

  BodyShield GK Leggings är målvaktsunderbyxorna som är designade för att skydda mot tuffa smällar och jobbiga brännsår. Utrustade med extra starka paneler på knän och underben.

  Handla
 • BodyShield GK Sliders 2

  869 kr

  Go-to-valet för proffsmålvakter runtom i världen! Utrustade med med kraftig, men ändå lätt och flexibel, vaddering för att skydda dig även under de mest intensiva aktionerna i ditt målvaktsspel.

  Handla
 • Glove Care Essentials 3-Pack

  335 kr

  Glove Care Essentials 3-pack innehåller alla dina favoriter från Glove Glu –  i flaskor á 50 ml.

  Förpackningen innehåller:
  PREMIUM GLOVEWASH & PREPARE 50ML
  GLOVEFRESH 50ML
  GLOVEGLU 50ML

  Handla
 • Glu ‘N’ Wash 2-Pack

  325 kr

  Ett fantastiskt kombinationspaket med två av våra favoriter från Glove Glu, 1 x 120 ml GloveGlu och 1 x 50 ml Glove Wash & Prepare.

  Förpackningen innehåller:
  GLOVEGLU 120 ml
  GLOVE WASH & PREPARE 50 ml

   

  Handla
 • AB1 ELITE COMPRESSION PADDED 3/4 TOP

  Premiärdeal

 • AB1 Elite Compression Padded Shorts

  Tillfälligt
  slut i lager

  Premiärdeal

 • BodyShield Matchday 3/4 Undershirt

  989 kr

  BodyShield Matchday 3/4 Undershirt är perfekt för såväl träning som match. Passar dig som vill ha en smidig, men också pålitlig, undertröja!

  Handla
 • BodyShield Turf Burn Leggings

  999 kr

  Skydda dig mot brännsår! BodyShield Turf Burn Leggings kombinerar lättviktsskydd med premiummikrofibertyg för att ge både värme och rörlighet. Dessutom utrustade med stretchiga och slittåliga paneler (SABR-tex) som skyddar dig från såväl brännsår som skavsår.

  Handla
 • KLA® Reaktionsboll

  499 kr

  KLA® Reaktionsboll kommer hjälpa dig att förbättra din reaktionsförmåga – eftersom det är omöjligt att förutsäga studsen!

  Handla
 • KLA® Grip Socks

  329 kr

  KLA® Grip Socks är sportstrumporna som ger dig ännu mer kontakt och ett bättre fäste i fotbollsskorna!

  Storlekar:
  XS: 35-37
  S: 38-41
  M: 42-45

  Handla
 • BodyShield Knee Guards

  699 kr

  Skydda dina knän från såväl sår– som brännsår – och minskar dessutom risken för skador genom att absorbera upp till 90 % av smällarna!

  Knäskydden är små i storleken – välj med fördel en storlek större!

  Handla
 • KLA® Målvaktshjälm

  549 kr

  Safety first är det som gäller med KLA® Målvaktshjälm! Det här är en sporthjälm som har utvecklats för att skydda huvudet.

  • Storlek S (rekommenderad för damsenior/ungdom/barn): Hakband med kardborre samt kardborrejustering på baksidan av huvudet
  • Storlek L (rekommenderad för herrsenior): Hakband med kardborre samt snörningsjustering på baksidan av huvudet
  Handla
 • Coordination Ladder

  389 kr

  Med vår Coordination Ladder kan du förbättra såväl löpteknik som din koordinationsförmåga. 14 stegpinnar, sex meter lång och passar perfekt på valfritt underlag.

  Handla

Målvaktsutrustning på Målvaktens.se handlar du alltid med fri frakt från 499 SEK och dessutom snabba leveranser. Målvaktshandskarna är ett viktigt val för en målvakt, men detsamma gäller också den övriga utrustningen. Det är inte alltid helt lätt att välja rätt – men vi hoppas kunna hjälpa dig längs vägen. På Målvaktens.se hittar du nämligen enbart produkter för målvakter – som också är noggrant testade av målvakter. Det för att garantera produkternas höga kvalitet samt säkerställa målvaktens behov. Du ska kunna känna dig trygg i ditt val av målvaktsutrustning hos oss.

Spana även in alla våra målvaktshandskar. Vill du ha hjälp i ditt val av målvaktshandskar finns Handskguiden här på Målvaktens.se. Där finns all typ av nyttig information i form av bland annat storleksguide, de olika typerna av cuts, hur du ska behandla dina handskar samt en hel del träningstips.