I lager

KLA® NC Heritage

1 179 kr

KLA® NC Heritage är utan tvekan något annat! Sydd med populära Negative Cut-teknologin – och med ett rejält “stickat” och andningsbart material på ovansidan. Du får det stöd du förväntar dig – och samtidigt som den elasticitet som resår ger tas tillvara på, ger de fasta stygnen i stickningen bra kompression runt handen.

Storleksguide

Lägg också till

Personalisera

NOTERA: Under sommaren v.28-32 kommer vårt tryckeri vara stängt, vilket innebär att beställningar med ID under denna period kommer att fördröjas.

Skriv in vad du vill att det ska stå på dina handskar som till exempel namn eller initialer.
Max 8 tecken per rad (max två rader)

Exempel:
Förnamn (7 tecken)
Nr 1 (4 tecken)

*Notera att leveranstiden vid köp av ID blir 3-5 arbetsdagar längre.
*Notera att ångerrätten inte gäller varor som ändrats, exempelvis ID.

  • FRI FRAKT FRÅN 499 SEK
  • FRI RETUR
  • LEVERERAS INOM 1-3 ARBETSDAGAR
brand
Artikelnr: 10075 Kategorier: , Etiketter: , , , Varumärke:

Beskrivning

KLA® NC Heritage

KLA® NC Heritage är en pålitlig målvaktshandske sydd med populära Negative Cut-teknologin – med ett rejält “stickat” och andningsbart material på ovansidan. Kort sammanfattat är det för att skapa en handske som är tajt och ger det stöd du förväntar dig – men som ändå är väldigt lätt att ta på och av. I KLA® NC Heritage tas den elasticitet som resår ger tillvara på, men samtidigt ger de fasta stygnen i stickningen bra kompression runt handen.

Den här handsken är utvecklad för att sitta optimalt runt handleden utan handledsrem, men en avtagbar handledsrem följer med och ger dig ytterligare möjligheter till en mer personlig och justerbar passform.

KLA® NC Heritage har en nyutvecklad 4 mm White Contact-latexskum i handflatan och runt fingrarna. Det är en latex som produceras i Tyskland på egen licens för KLA®, med imponerande prestanda tack vare dess naturliga mjuka egenskaper.

Avancerad teknologi

Tummen (Wrap Thumb) är designad med extra latex runt fingret vilket förbättrar passformen och stöder tekniken för bättre grepp. KLA® Silicon Anti-slip på insidan gör att handsken inte glider på handen, och ger ökad kontroll och bättre grepp. I varje handske sitter 25 små silikon-pads på centrala platser, vilket ger en bekväm och ökad friktion till hudens yta så att den inte glider på fingrarna.

KLA® NC Heritage passar särskilt de som gillar mer åtsittande handskar. Målvaktshandskar med negative cut-teknologi har blivit mer och mer populära över hela världen under de senaste åren (se vår handskguide för ännu mer information om negative cut).

  • Kombinationshandske som passar både våta och torra förhållanden
  • 4 mm White Contact tyskproducerad latex
  • KLA® Silicon Anti-slip på insidan gör att handsken inte glider på handen
  • Ovansidan är gjord i rejält “stickat” och andningsbart material
  • Wrap Thumb ger bättre kontroll och precision
  • I och med antibakteriella KLA® Mesh svettas man mindre och har bättre bollkontroll även när det är varmt klimat

Vid användning:
Fukta alltid handsken med vatten för att aktivera dess våtgreppsegenskaper och därefter håll den fuktig fram till användande.

Målvaktens rekommenderar: Handskguiden

Vi på Målvaktens vill göra det enkelt för dig som fotbollsmålvakt att välja rätt handskar! Det kan vara svårt att veta vilken storlek man ska välja, vilken modell som passar just dig bäst och vad för typ av handske som passar till vilket underlag. I handskguiden ovan berättar vi mer om just det – så att du kan göra rätt väl. Självklart finns vi också till hands för att hjälpa dig ytterligare vid behov.

Egenskaper

Vikt 260 g
Storlek

, , ,

Modell (Cut)

Latex

Grepptyp

KLA:s White Contact Latex (tillverkad i Tyskland)

Grepptjocklek

4 mm

Handled

Avancerad och justerbar handledsrem som håller handskarna på plats. Den går också enkelt att ta av för dig som vill, då handledsremmen sitter fast i ett kardborrefäste.

Lanseringsår

2023

Färg

,

Har du en fråga kring produkten, ställ den gärna här, så svarar vi inom kort.

Leverans

På Målvaktens.se är det alltid fri frakt för köp över 499 SEK.

Vi har som mål att leverera inom 1-3 arbetsdagar från det att du har beställt.

Retur

För att du ska kunna känna dig helt trygg med din beställning erbjuder vi alltid fria returer. För att returnera varor, vänligen hör av dig till oss med ditt ordernummer.

Klicka här för att läsa mer om returer