I lager

KLA® Termo Training Glove

299 kr

Lägg också till

  • FRI FRAKT FRÅN 499 SEK
  • FRI RETUR
  • LEVERERAS INOM 1-3 ARBETSDAGAR
brand
Artikelnr: 10079 Kategorier: , , Etiketter: , , , Varumärke:

Beskrivning

KLA® Termo Training Glove

Nu har KLA lanserat ett par helt nya vantar, framtagna för kalla förhållanden på och utanför fotbollsplanen. Väl helt själv om du vill ha vantarna under träning när du inte använder dina målvaktshandskar – eller helt enkelt under dina målvaktshandskar för extra värme. Vantarna passar minst lika bra för målvaktstränaren eller när du är ute och springer eller promenerar.

Superwarm-tekniken ser till att händerna hålls varma och torra under tuffa och kalla förhållanden. En silikonbeläggning i handflatan och på fingertopparna ger ett ett extra bra grepp. Vantarna är dessutom utrustade med ett touch-material på tummen och pekfingret – så att du kan använda din mobil utan att behöva ta av dig dem.

Storlekarna är inte lika precisa som på en vanlig målvaktshandske, eftersom handskarna är elastiska så kan du gå upp eller ner en storlek baserat på smak och komfort. T.ex. kan du som använder storlek 6 på målvaktshandskar utan problem använda storlek 7 – och du som kör med storlek 11 på dina målvaktshandskar kan använda storlek 10 här.

KLA® Termo Training Glove är tillverkad av 55% rubex, 32% fleece, 9% andra fibrer och 4% elastan.

Egenskaper

Vikt 100 g
Storlek

, , ,

Färg

Har du en fråga kring produkten, ställ den gärna här, så svarar vi inom kort.

Leverans

På Målvaktens.se är det alltid fri frakt för köp över 499 SEK.

Vi har som mål att leverera inom 1-3 arbetsdagar från det att du har beställt.

Retur

För att du ska kunna känna dig helt trygg med din beställning erbjuder vi alltid fria returer. För att returnera varor, vänligen hör av dig till oss med ditt ordernummer.

Klicka här för att läsa mer om returer