I lager

KLA® NHC Aqua Spotty 2

1 169 kr

KLA® NHC Aqua Spotty 2 är en modern premiummodell sydd med Negative Hybrid Cut (NHC), vilket den sitter tajtare och ger en nära kontakt med bollen. Den här modellen har en helt nyutvecklad Spotty-latex, för ett perfekt grepp och hög slittålighet – speciellt i blöta förhållanden.

Lägg också till

Personalisera

NOTERA: Under sommaren v.28-32 kommer vårt tryckeri vara stängt, vilket innebär att beställningar med ID under denna period kommer att fördröjas.

Skriv in vad du vill att det ska stå på dina handskar som till exempel namn eller initialer.
Max 8 tecken per rad (max två rader)

Exempel:
Förnamn (7 tecken)
Nr 1 (4 tecken)

*Notera att leveranstiden vid köp av ID blir 3-5 arbetsdagar längre.
*Notera att ångerrätten inte gäller varor som ändrats, exempelvis ID.

  • FRI FRAKT FRÅN 499 SEK
  • FRI RETUR
  • LEVERERAS INOM 1-3 ARBETSDAGAR
brand
Artikelnr: 10109 Kategorier: , Etiketter: , , , Varumärke:

Beskrivning

KLA® NHC Aqua Spotty 2

KLA® NHC Aqua Spotty 2 är en modern premiummodell sydd med Negative Hybrid Cut (NHC), vilket gör att det här är en handske som sitter tajtare och ger en nära kontakt med bollen. Den tajta passformen runt handen säkerställer en nära och optimal behandling av bollen. Den här modellen har en helt nyutvecklad Spotty-latex, för ett perfekt grepp och hög slittålighet – speciellt i blöta förhållanden. SBR-materialet bidrar dessutom till att den torkar snabbare.

Avancerad teknologi

KLA® NHC Aqua Spotty 2 har en för 2024 helt nyutvecklad 4 mm Spotty-latex i handflatan och runt fingrarna. Latexen följer dessutom med längre ned på handleden för bästa möjliga grepp och bollbehandling. Handledsremmen, som dessutom är helt avtagbar, ger dig möjlighet till en personlig och justerbar passform.

Den här modellen har också Punch Control, vilket är silikon tryckt på ovansidan av handsken för att skapa extra hög friktion på knogarna. Detta ger både mer exakt och bekväm boxning av bollen.

KLA® Silicon Anti-slip på insidan gör att handsken inte glider på handen, och ger ökad kontroll och bättre grepp. På varje handske sitter 25 små silikon-pads på centrala platser, vilket ger en bekväm och ökad friktion till hudens yta så att den inte glider på fingrarna.

  • Kombinationshandske som passar både våta och torra förhållanden
  • 4 mm Spotty-latex
  • Avtagbar handledsrem säkerställer stöttning och justerbar passform
  • KLA® Silicon Anti-slip på insidan gör att handsken inte glider på handen
  • Ovansidan är gjord i pålitligt och andningsbart SBR-material
  • Wrap Thumb ger bättre kontroll och precision
  • Latex mellan fingrarna för ytterligare nivå av kontroll och precision

Vid användning:
Fukta alltid handsken med vatten för att aktivera dess våtgreppsegenskaper och därefter håll den fuktig fram till användande.

Målvaktens rekommenderar: Handskguiden

Vi på Målvaktens vill göra det enkelt för dig som fotbollsmålvakt att välja rätt handskar! Det kan vara svårt att veta vilken storlek man ska välja, vilken modell som passar just dig bäst och vad för typ av handske som passar till vilket underlag. I handskguiden ovan berättar vi mer om just det – så att du kan göra rätt väl. Självklart finns vi också till hands för att hjälpa dig ytterligare vid behov.

Egenskaper

Vikt 240 g
Storlek

, , ,

Modell (Cut)

Latex

Grepptjocklek

4 mm

Lanseringsår

2024

Färg

,

Har du en fråga kring produkten, ställ den gärna här, så svarar vi inom kort.

Leverans

På Målvaktens.se är det alltid fri frakt för köp över 499 SEK.

Vi har som mål att leverera inom 1-3 arbetsdagar från det att du har beställt.

Retur

För att du ska kunna känna dig helt trygg med din beställning erbjuder vi alltid fria returer. För att returnera varor, vänligen hör av dig till oss med ditt ordernummer.

Klicka här för att läsa mer om returer