I lager

Presentkort

Tips!

  • Skicka presentkortet direkt till den som ska få det eller välj att skicka det till dig själv.
  • Har du eller mottagaren av presentkortet konto på Målvaktens.se? Då kan du koppla pengarna direkt till det! Läs mer i beskrivningen.

Clear

Lägsta belopp: 399 kr

  • FRI FRAKT & RETUR
  • FRAMTAGNA AV ELITMÅLVAKTER
  • LEVERERAS INOM 1-3 ARBETSDAGAR
brand
Artikelnr: 016 Kategorier: , Etiketter: , , ,

Beskrivning

PRESENTKORT MÅLVAKTENS.SE

Nu har du möjlighet att köpa ett presentkort på Målvaktens.se. Välj hur mycket du vill fylla presentkortet med och därefter kanske också en liten trevlig hälsning till mottagaren. Dessutom kan du välja att skicka ditt presentkort direkt till mottagarens mailadress, och vill du inte att det ska komma fram redan idag kan du enkelt välja ett senare datum för leverans.

Koppla presentkortsvärdet direkt till ditt konto på Målvaktens.se

För enklaste hantering av ditt presentkort på Målvaktens.se kan vi varmt rekommendera dig att skapa ett eget konto (Mitt konto). Det är helt kostnadsfritt. Ett konto på Målvaktens.se hjälper dig bland annat att hålla koll på dina favoritprodukter och dina beställningar. Om du har fått ett presentkort och loggar in på ditt konto och aktiverar presentkortet där, så sparas pengarna direkt inne på ditt konto. När du eller personen med pengarna på kontot sedan väljer att handla på Målvaktens.se kan du enkelt välja att använda pengarna direkt i kassan.

Till Målvaktens produkter!

Egenskaper

Giltighetstid

Presentkortet gäller i 1 år (365 dagar) från det att du beställt det.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.