I lager

KLA® NC SBR WHITE QUARTZ Jr

(1 kundrecension)

549 kr

Storleksguide
Nollställ

Personalisera

Skriv in vad du vill att det ska stå på dina handskar som till exempel namn eller initialer.
Max 8 tecken per rad (max två rader)

Exempel:
Förnamn (7 tecken)
Nr 1 (4 tecken)

*Notera att leveranstiden vid köp av ID blir 3-5 arbetsdagar längre.
*Notera att ångerrätten inte gäller varor som ändrats, exempelvis ID.

 • FRI FRAKT & RETUR
 • FRAMTAGNA AV ELITMÅLVAKTER
 • LEVERERAS INOM 1-3 ARBETSDAGAR
brand
Artikelnr: 012 Kategorier: , Etikett: Varumärke:

Beskrivning

KLA® NC SBR WHITE QUARTZ Jr

KLA® NC SBR White Quartz Jr är en topphandske med Negative Cut-teknologi, vilket betyder att det är en handske som sitter tajtare och ger en komfortabel passform. Handledsremmen, som dessutom är helt avtagbar, ger dig möjlighet till en personlig och justerbar passform. Det gör att du slipper lägga tid och energi på att justera din handske i tid och otid.

KLA® NC SBR White Quartz Jr har en nyutvecklad 4 mm White Quartz latexskum i handflatan och runt fingrarna. Det är en latex som produceras i Tyskland på egen licens för KLA®, med imponerande prestanda tack vare dess naturliga mjuka egenskaper.

Avancerad teknologi

Ovansidan består av massivt material och andningsbart SBR, vilket säkerställer god komfort och optimalt arbetsklimat. Optimal arbetsmiljö garanterar också bättre bollkontroll och komfort. Tummen (Wrap Thumb) är designad med extra latex runt fingret vilket förbättrar passformen och stöder tekniken för bättre grepp.

Den här modellen har också Punch Control, vilket är ett vadderat material med extra hög friktion på knogarna. Detta ger både mer exakt och bekväm boxning av bollen.

KLA® Silicon Anti-slip på insidan gör att handsken inte glider på handen, och ger ökad kontroll och bättre grepp. På varje handske sitter 25 små silikon-pads på centrala platser, vilket ger en bekväm och ökad friktion till hudens yta så att den inte glider på fingrarna.

KLA® NC SBR White Quartz Jr passar särskilt de som gillar mer åtsittande handskar. Målvaktshandskar med negative cut-teknologi har blivit mer och mer populära över hela världen under de senaste åren (se vår handskguide för ännu mer information om negative cut).

 • Kombinationshandske som passar både våta och torra förhållanden
 • 4 mm White Quartz tyskproducerad latex
 • KLA® Silicon Anti-slip på insidan gör att handsken inte glider på handen
 • Tack vare massivt material och andningsbart SBR på handskens ovansida gör den extremt slitstark
 • Wrap Thumb ger bättre kontroll och precision

Vid användning:
Fukta alltid handsken med vatten för att aktivera dess våtgreppsegenskaper och därefter håll den fuktig fram till användande.

Målvaktens rekommenderar: Handskguiden

Vi på Målvaktens vill göra det enkelt för dig som fotbollsmålvakt att välja rätt handskar! Det kan vara svårt att veta vilken storlek man ska välja, vilken modell som passar just dig bäst och vad för typ av handske som passar till vilket underlag. I handskguiden ovan berättar vi mer om just det – så att du kan göra rätt väl. Självklart finns vi också till hands för att hjälpa dig ytterligare vid behov.

Egenskaper

Vikt 260 g
Storlek

Modell (Cut)

Latex

Grepptyp

KLA:s White Quartz Latex (tillverkad i Tyskland)

Grepptjocklek

4 mm

Handled

Avancerad och justerbar handledsrem som håller handskarna på plats. Den går också enkelt att ta av för dig som vill, då handledsremmen sitter fast i ett kardborrefäste.

Lanseringsår

2020

Färg

1 recension av KLA® NC SBR WHITE QUARTZ Jr

 1. Sanna Norrby (verifierad ägare)

  Blivande julklapp, tror att sonen kommer att bli helnöjd. Skön passform och han gillar när handskar går långt upp över handleden. Återstår att se om storleken är rätt, kändes som ganska stor i modellen.

  Tyckte du att denna recension var hjälpsam?

  Ja
  Nej
  6 personer tyckte denna recension var hjälpsam

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.

Missa inte att lägga till…

 • STIGHTS EVOLVE-MAN

  799 kr Handla
 • STIGHTS EVOLVE-WOMAN

  799 kr Handla