I lager

OM Football Insoles

399 kr

Med OM Football Insoles i dina fotbollsskor minskar du belastningen på fot, knä och höft tack vare en ökad stötdämpning, avlastning och stabilitet.

Lägg också till

  • FRI FRAKT FRÅN 499 SEK
  • FRI RETUR
  • LEVERERAS INOM 1-3 ARBETSDAGAR
brand
Artikelnr: 40080 Kategorier: , , Etiketter: , , , Varumärke:

Beskrivning

OM Football Insoles

OM Football Insoles från Ortho Movement är designade utefter fotbollsspelares steg- och rörelsemönster på en fotbollsplan. Därför är de också det perfekta tillskottet till dina fotbollsskor.

Med OM Football Insoles minskar du belastningen på fot, knä och höft med ökad stötdämpning, avlastning och stabilitet. Ortho Movement har samlat data från fotbollsspelares olika fottyper runt om i världen. Den datan, samt utformningen av dagens fotbollsskor och nya innovativa material, ligger till grund för OM Football Insoles design och funktion. Sulorna är utvecklade efter verkliga fötters unika former, för att skapa en sula som passar så många som möjligt. Syftet med sulorna är att både minska och förebygga belastning på spelarens muskler, leder och rygg – för att på så vis skapa bättre förutsättningar för alla som älskar att spela fotboll.

Egenskaper

  • Stötdämpande material: Det gröna ”Honeycomb”-mönstret ökar stötdämpning, ger energi i löpsteget och minskar sulvikten.
  • Stabiliserande material: Det gråa E.V.A-materialet ger en kombination av extra stöd samt stötdämpning i området runt hälen, under mellanfoten samt minskar rotationskrafterna.
  • Stötdämpande zon: Den röda unika stötdämpningszonen minskar hälens belastning.
  • Ventlierande material: Perforeringen genom alla tre material ökar ventilationsförmågan. Toppskiktsmaterialet minimerar risken för skavsår och blåsor.
  • Medialt fotvalvstöd: Den unika designen av fotvalvstödet ökar stabiliteten vid användning och är framtaget för att passa så många fottyper som möjligt.
  • Anatomisk hälkopp: Den anatomiskt skålade hälkoppen fördelar trycket under hälen och minskar därmed belastningen genom att den samlar ihop hälens fettkudde och förstärker dess naturliga funktion.

Anpassning
Ta ur befintliga sulor från dina fotbollsskor. Placera dina nya Football Insole i dina skor för att kontrollera att storleken är rätt. Om nödvändigt trimma dina nya Football Insole med en sax om passformen inte överensstämmer.

Tips: Använd dina originalsulor som mall! Tänk också på att öka användningen av dina nya Football Insole successivt eftersom det kan uppstå nya belastningsmönster på din kropp.

Rengöring och skötsel
De tål inte hög värme. Du kan använda ljummet vatten och tvål/såpa vid rengöring. Låt dem torka i rumstemperatur. Tvätta inte dem i tvättmaskin.

Livslängd
Byt ut dina sulor efter sex-tolv månader eller när de visar tecken på att de är utslitna.

Egenskaper

Vikt 150 g
Storlek skor

, , , , , ,

Färg

Har du en fråga kring produkten, ställ den gärna här, så svarar vi inom kort.

Leverans

På Målvaktens.se är det alltid fri frakt för köp över 499 SEK.

Vi har som mål att leverera inom 1-3 arbetsdagar från det att du har beställt.

Retur

För att du ska kunna känna dig helt trygg med din beställning erbjuder vi alltid fria returer. För att returnera varor, vänligen hör av dig till oss med ditt ordernummer.

Klicka här för att läsa mer om returer